Onze keuken

Vlees en vis 

India Poort serveert vlees en vis van de hoogste kwaliteit. Ons lamsvlees en onze kip is heerlijk mals. We bereiden de gerechten dagelijks vers en het vlees wordt gemarineerd met de Indiase kruiden. Daarna worden deze in de traditionele Tandoor oven bereid. 

Voor de curry liefhebbers hebben we ook heerlijke vlees en vis gerechten, variërend van zoet tot pittig. Voor de visliefhebbers serveren we verse vis waar we heerlijke curry's mee bereiden, precies zoals u wenst. Probeer onze Bengaalse curry Maacher Jhol bijvoorbeeld! 

 

Vegetarisch en veganistisch

Voor vegetariërs en veganisten is het vaak lastig om een goed restaurant te vinden. Bij ons kunnen vegetariërs en veganisten uitstekend terecht. Wist u dat veel mensen in India, waaronder de Hindoes en de Boeddhisten, geen vlees eten uit religieuze overwegingen? Mede om die reden hebben wij een uitgebreid menu voor onze vegetarische en veganistische gasten.

Vegetarisch eten is heel gewoon in de Indiase keuken. De gerechten worden samengesteld met diverse soorten groenten, zoals Bhindi (okra) en Indiase kaas (panir).

Daarnaast hebben we natuurlijk overheerlijke vegetarische en veganistische curry's. Of u nu van zoete gerechten houdt of van pittig, bij India Poort in Hilversum houden we rekening met uw smaak en passen het gerecht desgewenst aan uw wensen aan. Wij helpen u graag in de zoektocht naar het voor u perfecte Indiase gerecht!

 

Lactose- en glutenvrij

Bent u lactose intolerant of volgt u een glutenvrij dieet? Diverse gerechten bij India Poort in Hilversum zijn speciaal samengesteld voor gasten die een lactose- of glutenallergie hebben.

Bent u dol op curry's, maar durft u het niet aan vanwege uw intolerantie? Bij ons kunt u met een gerust hart lekker genieten van uw diner. Onze chefkok houdt scherp toezicht op de gerechten die lactose- of glutenvrij dienen te zijn. Daarnaast kan de bediening u helpen bij het samenstellen van een compleet diner zonder lactose of gluten.

 

Kortom, bij India Poort kunt u genieten van heerlijke Indiase gerechten, dat uitstekend binnen uw dieetwensen past. Zowel vegetariërs, veganisten, moslims, en gasten met een gluten allergie of lactose-intolerantie krijgen bij ons een fantastische avond voorgeschoteld.

 

Reserveren